Jyväskylä: Sepelitie 15

Vuokrattavan toimitilan avaintiedot:

Vuokrataan v. 2006 valmistunutta hyväkuntoista halli- ja toimistotilaa Jyväskylän Seppälänkankaalla. Vuokrattavaa tuotantotilaa 1006,5 m2, jossa 12,5 tn siltanosturi ja lisäksi toimisto-, sosiaali- ja neuvottelutilaa 250 m2. Yhteensä vuokrattavaa tilaa 1256,5 m2. Rakennuksella iso, vartioitu piha-alue ja runsaasti paikoitustilaa.

Hallitilassa on 2 kpl yli 5 m korkeaa maantasoista nosto-ovea, lattiakaivoja, öljynerotuskaivo, paineilma sekä voimavirta isoilla sulakelähdöillä. Hallitilan lattiankesto 10 tn/m2. Tiloissa on koneellinen ilmanvaihto sekä toimistotilassa jäähdytys. WC-tiloja on runsaasti niin toimistossa kuin hallinkin puolella. Kiinteistöön tulee keskitetysti kuituyhteys.

Seppälänkankaan alue on suosittu mm. liikenneyhteyksiensä ja kasvunäkymiensä ansiosta, joka osaltaan takaa puitteet menestyvälle liiketoiminnalle.

Vuokrapyyntö 10.250,00 €/kk (8,16 €/kk/m2), alv 0 %. Vuokraan sis. lämmitys, ulkoalueiden hoito ja aluevartiointi.

Sijainti:

Vuokrattavat tilat ovat Seppälänkankaalla, n. 7 km Jyväskylän keskustasta vilkkaan Laukaantien varressa. Seppälänkankaalla on pitkä historia pienteollisuuden ja kaupan alueena, jonne rakennetaan edelleen voimakkaasti. Maantieteellisesti Seppälänkangas lähestyy ja on integroitumassa Seppälän alueeseen, josta on muodostunut Jyväskylän uusi kaupan keskittymä. Vuonna 2017 Seppälään avattiin 24.000 m2:n Kauppakeskus Seppä. Seppälänkankaan alueen liikenneyhteyksien ja kasvunäkymien ansiosta siellä toimiikin jo nyt lukuisia suuria ja tunnettuja yrityksiä.

Vuokrausprosessista:
  • Kiinnostuneille tahoille järjestetään mahdollisuus päästä tutustumaan tilaan
  • Tiedot tähän esitteeseen on kerätty omien tietojen lisäksi myös julkisista lähteistä. Emme kuitenkaan anna informaatiolle virheettömyystakuuta. Tietoja ei saa käyttää muuhun kuin kyseisen kohteen analysointiin
  • Omistaja varaa oikeuden muutoksiin missä tahansa ehdoissa, riippumatta siitä missä muodossa ne on esitetty tässä esitteessä.
Kaikki kohteeseen liittyvät yhteydenotot:

marko.puolakka@aveon.fi
p. 040 838 2485

Lisäkuvia kohteesta:

Kohde kartalla: