Uutiset

4.6.2020

Aveonin tiimi vahvistui Miska Puustisella

Miska (kuvassa vasemmalla) ottaa vetovastuun Aveonin toimitilavuokrauksen palveluista sekä osallistuu myös kiinteistökauppoihin. Pitkän kokemuksen kiinteistönvälityksestä omaava Miska siirtyi Aveonille OP Kodilta. Jatkossa Aveon pystyy palvelemaan Sinua entistä laajemmalla palvelukokonaisuudella, olitpa sitten myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai kehittämässä kiinteistöä.

 

 

 

 

31.3.2020

Jalka kaasulla koronasta huolimatta

Kiinteistömarkkinan epävarmuustekijöistä huolimatta tai sen ansiosta, nykyinen markkinatilanne tarjoaa hyviä ostomahdollisuuksia rohkeille toimijoille. Aveon toimi myyjän (Royal House Oy) neuvonantajana kaupassa, jossa Samla Capitalin Samla Toimitilat II -rahasto osti Kiinteistö Oy Jyväskylän Ylistönmäentie 33 osakekannan. Kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa 4428 neliömetriä.

 

 

 

 

 

 

 

17.2.2020

Aveon jälleen mukana Tourulan alueen kiinteistöjärjestelyissä

Myös vuosi 2020 käynnistyi kaupallisissa merkeissä, kun saimme toimia Serena Properties F1 Holding Oy:n hallinnoiman yhtiön (myyjä) neuvonantajana kaupassa, jossa Iskun kiinteistö (5156 m2) myytiin paikallisille sijoittajille. Edellisen kerran olimme mukana Tourulan alueen kiinteistöjärjestelyissä lokakuussa, jolloin viereinen K-Rauta Tourutornin kiinteistö myytiin niin ikään paikallisille sijoittajille.

 

 

 

 

 

 

 

22.1.2020

Uusi vuosi, uudet rekrytoinnit.

Haemme myyntipäällikköä Jyväskylään vastaamaan kiinteistöliiketoimintamme uusasiakashankinnasta sis. kiinteistöjen myynti- ja vuokrauspalvelut. Haettavan henkilön tulee olla yrittäjähenkinen, aktiivinen ja sosiaalisesti taitava. Kiinteistöalan tuntemus sekä LKV-tutkinto katsotaan eduksi. Otathan yhteyttä tai vinkkaa kaverille!

3.1.2020

Aveonin vuosi 2019 huipentui onnistumiseen Jyväskylän Seppälänkankaan alueella.

Toimimme myyjän neuvonantajana kaupassa, jossa 100 % Oy Lindab Ab:lle vuokrattu teollisuuskiinteistö (n. 7100 m2 ja tontti 16660 m2) myytiin Sagax Finland Asset Management Oy:n hallinnoimalle yhtiölle. Lisätietoa täältä.

22.12.2019

Vuosi 2019 lopuillaan, on aika kiitosten ja joulutoivotusten. Katseet alkavaan vuoteen.

Suuret kiitokset asiakkaillemme kuluneesta vuodesta sekä tekemästämme yhteistyöstä! Olemme yhdessä tehneet vuodesta 2019 menestyksekkään ja myös näkymät alkavaan vuoteen ovat erinomaiset. Tulemme julkaisemaan lisätietoa näistä onnistumisista heti alkuvuodesta. Tunnelmallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta toivottaen Aveonin Markot.

 

 

 

 

 

13.12.2019

Jyväskylän kaupunki on myöntänyt Aveonille 5000€ arvoisen yrityspalvelusetelin

Yrityspalveluseteli on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö Business Jyväskylän palvelu jyväskyläläisille kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille ja yrittäjille, joiden yritys tai toimipaikka sijaitsee Jyväskylän kaupungin alueella. Syksyn haussa yrityspalveluseteliä haki kaikkiaan 150 yritystä, joista Aveon oli yksi 38:sta setelin saaneesta.

21.11.2019

Aveon kasvutarina huomioitu päivän Keskisuomalaisessa

Kahden Markon yritys tähyää kasvukeskuksiin – jyväskyläläinen kiinteistökauppojen neuvonantaja on kasvanut nopeasti Jyväskylässä ja Kuopiossa. Lue koko juttu Aveonin LinkedIn-sivulta.

 

 

 

 

 

 

29.10.2019

Aveon Elite-rahaston neuvonantajana

Toimimme neuvonantajana kaupassa, jossa K-Rauta Tourutornin kiinteistö myytiin paikallisille sijoittajille Jyväskylässä. Aveonin toimeksiantajana toiminut Elite Alfred Bergin rahasto (Elite Kiinteistökehitysrahasto I Ky) omisti kiinteistön neljä vuotta. Jyväskyläläisen Finanssineliö Oy:n neljä omistajaa ostivat 7.100 m2 rakennuksen ja yli 1,7 hehtaarin tontin. Kiinteistöllä on rakennusoikeutta jäljellä n. 7.000 k-m2 ja ostajat näkevät hyvällä paikalla sijaitsevan tontin tulevaisuuden kehityskohteena. Linkki Aveonin LinkedIn-sivulla olevaan Keskisuomalaisen uutiseen.

 

 

 

 

21.10.2019

Aveon mukana juuri ilmestyneessä Yrityksiin-lehdessä

Jutussa taustoitamme Aveonin roolia kiinteistöneuvonantajana ja arvioimme kiinteistömarkkinan tulevaa kehitystä. Tässä linkki Aveonin LinkedIn-sivullakin olevaan juttuun.

 

 

 

 

 

19.9.2019

Elite Alfred Berg lisää omistustaan Laptin Kuopion Portti -hankkeessa

Aveon toimi myyntineuvonantajana myös toisessa Kuopion Portti -hankkeen kaupassa, jossa Rakennusliike Lapti möi Kuopion Portin pysäköintitalosta liki 90 pros. osuuden (486 pysäköintipaikkaa) Elite Alfred Berg Vuokratuotto Erikoissijoitusrahastolle. Rahasto sopi maaliskuussa 2019 Kuopion Portin ensimmäisen vaiheen liike- ja toimistokokonaisuuden ostamisesta Laptilta.

-Kuopion Portista tulee valmistuessaan helmikuussa 2020 Vuokratuotto-rahaston suurin sijoituskohde, Elite Alfred Bergin kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola sanoo.

 

 

 

 

28.8.2019

Aveon neuvonantajana Trevianin tehdessä ensimmäisen sijoituksen Kuopioon

Toimimme YIT Suomen taloudellisena neuvonantajana kaupassa, jossa Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I hankki 26.8.2019 tehdyllä kaupalla KOY Kuopion Kauppapaikka Herman II:n Leväsen kaupunginosassa. Vuonna 2012 valmistunut kiinteistö sijaitsee 5 km Kuopion keskustasta etelään, valtatie 9:n vieressä alueella, jolle on sijoittunut useita paljon tilaa vaativia kaupan yksiköitä. Rakennuksessa on 12.689 m2 modernia vuokrattavaa pinta-alaa ja vuokralaisia on yhteensä 25. Lisätietoja täältä.

 

 

 

18.8.2019

Takana vauhdikas kesä ja tulossa mielenkiintoinen syksy!

Aveonilaisten kesä sujui vauhdikkaissa merkeissä ja nautimme yhdessä asiakkaidemme kanssa Neste Rallin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Seurasimme rallia Moksin erikoiskokeen VIP-alueella sekä Flying Finn Loungessa ja matkaa taitettiin ikimuistoisesti helikopterin avulla! Myöskin tulevasta syksystä näyttäisi olevan tulossa vauhdikas ja työn alla on useita mielenkiintoisia neuvonantoja.

5.7.2019

Aveonilla työntäyteinen kevät ja alkukesä

Toimimme neuvonantajana useammassa Jyväskylän ja Kuopion alueella kesä-heinäkuun vaihteessa toteutuneessa kiinteistökaupassa. Erityisesti Trevian Suomi Kiinteistöt I Erikoissijoitusrahaston ostama Jyväskylän Matkakeskus oli mieleenpainuva onnistuminen ja kauppa sai osakseen myös mediahuomiota. Modernissa ja laadukkaasti vuonna 2002 rakennetussa Matkakeskuksessa toimii juna- ja linja-autoliikenteen yhteisterminaali, joten rakennuksen saavutettavuus on huippuluokkaa. Arkkitehtonisesti vaikuttavan rakennuksen bruttoala on 4 722 m2, vuokrattava pinta-ala on 2 641 m2 ja se on vuokrattu useille vuokralaisille. Lisätietoja täältä.

 

 

 

 

13.5.2019

Aveon neuvonantajana Itä-Suomen kiinteistökaupoissa

Aveon Advisors Oy toimi neuvonantajana Itä-Suomen alueella toteutetuissa kiinteistökaupoissa, jossa kauppias Matti ja Olli Naumasen kaksi päivittäistavarakaupan kiinteistöä ja liiketilaa Joensuussa sekä Savonlinnassa siirtyivät Elite Finland Value Added Fund II Ky:lle.

Naumaset valitsivat Aveonin neuvonantajakseen suosituksen perusteella.

“Yhteistyö Aveonin kanssa sujui erinomaisesti. Heillä oli hyvä näkemys markkinatilanteesta ja potentiaalisista sijoittajatahoista sekä kokemus prosessin läpiviennistä. Yhteistyömme oli kaikin puolin sujuvaa ja asetettujen tavoitteiden mukaista”, Matti Naumanen kiittelee.

22.3.2019

Aveon neuvonantajana Kuopion merkittävässä uudishankkeessa

Olimme mukana Rakennusliike Laptin ja Elite Alfred Berg Vuokratuotto Erikoissijoitusrahaston välisessä Kuopion Portin A-vaiheen liike- ja toimistotilojen kaupassa. Lisätietoja täältä.

 

 

 

 

Tammikuun 2019 tapahtumia:

Aveon Advisors mukana neuvonantajana useassa kiinteistöjärjestelyssä Keski- ja Itä-Suomen alueella. Toivotamme samalla asiakkaillemme vauhdikasta ja menestyksekästä alkanutta vuotta!