Jyväskylä: Jarru 1

Myytävän kohteen avaintiedot:

Myydään uudet 1.617 m2:n tuotanto- ja varastotilat Jyväskylän Seppälänkankaalta, os. Jarru 1. Rakennettu laadukkaasti ja ajattomilla ratkaisuilla sekä hyödynnetty energiatehokkaita ratkaisuja, mm. maalämpö ja ledivalaistus. Kohteessa erinomainen n. 10 % vuokratuotto.

 

Sijainti:

Keskeinen sijainti kasvavalla Seppälänkankaan alueella Jyväskylässä. Seppälänkankaan toimivat kulkuyhteydet ja sijainti vilkkaan Laukaantien varressa tekevät alueesta suositun yritysten keskuudessa ja alueella onkin runsaasti mm. teollista liiketoimintaa. Aivan Jarru 1 naapurissa toimii myös vastikään avattu suuri postin logistiikkakeskus. Matkaa Jyväskylän keskustaan kertyy noin 7 km.

 

Myytävä kohde:

Osoite: Jarru 1, 40320 Jyväskylä
Käyttötarkoitus: Toimisto- ja varastorakennukset
Rakennettu: 2017/2019
Kerrosala: 500,5 m2 varasto/hallitiloja, 516,5 m2 toimisto- ja sosiaalitiloja. Toimitilojen koko yht. 1017 m2. lisäksi 300 m2 + 300 m2 uutta kylmävarastoa.
Lämmitys: maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto: Jokaisessa toimistossa ja hallissa on oma ilmanvaihtokone lämmön talteenotolla. Toimistoissa on maaviilennys.
Tontti: Jyväskylän kaupungin vuokratontti. Sopimus 30 vuotta. Tontin pinta-ala 5445 m2, käyttämätöntä rakennusoikeutta 1020 m2
Kaavoitus: TL-4 = Teollisuus-, varasto- ja liikerakennusten korttelialue
Autopaikat: Pihapaikkoja (iso asfaltoitu piha-alue)

 

Rakennusten tekniset tiedot:

TOIMISTO- /TEOLLISUUSRAKENNUS 1.017 M2

 • koostuu kolmesta osasta, jotka käsittävät kahdessa kerroksessa olevat 2,7 m korkeat toimisto-osat ja n. 6,2 m korkean halliosan. Osat on erotettu toisistaan kantavalla ja jäykistävällä väliseinällä.
 • maalämmitys lattialämmityksellä kaikissa tiloissa. Toimistoissa on maaviilennys. Jokaisessa toimistossa ja hallissa on oma ilmanvaihtokone lämmön talteenotolla.
 • perustettu erillisen perustussuunnitelman mukaan betonipalkkisokkelilla ja ulkoseinät tehty puuelementeistä, joissa lämmöneristyspaksuus on 223 mm.
 • lattiamateriaali kaikissa toimistoissa on vinyylilaatta ja sosiaalitiloissa klinkkerilaatta. Hallien lattiat on 130 mm paksut kuitubetonilaatat, joissa on lattialämmitysputket. Isojen ovien edessä on sähkövastukset lattioissa estämässä vesiputkien ja ovien tiivisteiden jäätymisen. Hallien lattiat ovat pinnoitettu Master-Top pinnoitteella ja varustettu hiekanerotuskaivoilla.
 • huoneissa on huonekohtainen termostaatti lämmönsäätöön. Hallit on varustettu sähkötoimisilla akkuvarmennetuilla savunpoistoluukuilla.
 • kaikki valaistukset ovat ledivalaisimilla toteutettuja, keittiöt ovat kaikissa taukotiloissa toimivia ja kompakteja sisältäen vesipisteen ja jääkaapin sekä laatikostoja ja kaapistoja.
 • piha-alueet on asfaltoitu, pihalla on runsaasti sähköpaikkoja autoille.
 • ulkovalaistus on järjestetty rakennuksessa kiinni olevilla valaisimilla ja alueella on kameravalvonta.

KYLMÄT VARASTORAKENNUKSET 300 + 300 M2

 • sisäkorkeus on 5,3 m. Runko on puurunko, samoin vesikaton kannatus.
 • julkisivut ovat peltiä/rappauslevyä. Katto on peltikatto. Katosten lattiat ovat asfalttia.

Hintapyyntö:

 • Hintapyyntö 1.500.000 €

Myyntiprosessista:

 • Kaupan kohteena on rakennukset ja vuokraoikeus
 • Erikseen pyydettäessä kohteesta saatavilla lisätietoa, mm. vuokrasopimukset ja arviokirja. Kiinnostuneille tahoille järjestetään mahdollisuus päästä tutustumaan kiinteistöön
 • Tiedot tähän esitteeseen on kerätty omien tietojen lisäksi myös julkisista lähteistä. Emme kuitenkaan anna informaatiolle virheettömyystakuuta. Tietoja ei saa käyttää muuhun kuin kyseisen kohteen analysointiin.
 • Omistaja varaa oikeuden muutoksiin vuokrasopimus tai missä tahansa kaupan ehdoissa, riippumatta siitä missä muodossa ne on esitetty tässä esitteessä.
Kaikki kohteeseen liittyvät yhteydenotot:

marko.puolakka@aveon.fi
+358 40 838 2485

Lisäkuvia kohteesta: