Ajankohtaista

28.8.2019

Aveon neuvonantajana Trevianin tehdessä ensimmäisen sijoituksen Kuopioon

Toimimme YIT Suomen taloudellisena neuvonantajana kaupassa, jossa Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I hankki 26.8.2019 tehdyllä kaupalla KOY Kuopion Kauppapaikka Herman II:n Leväsen kaupunginosassa. Vuonna 2012 valmistunut kiinteistö sijaitsee 5 km Kuopion keskustasta etelään, valtatie 9:n vieressä alueella, jolle on sijoittunut useita paljon tilaa vaativia kaupan yksiköitä. Rakennuksessa on 12.689 m2 modernia vuokrattavaa pinta-alaa ja vuokralaisia on yhteensä 25. Lisätietoja täältä.

 

 

 

18.8.2019

Takana vauhdikas kesä ja tulossa mielenkiintoinen syksy!

Aveonilaisten kesä sujui vauhdikkaissa merkeissä ja nautimme yhdessä asiakkaidemme kanssa Neste Rallin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Seurasimme rallia Moksin erikoiskokeen VIP-alueella sekä Flying Finn Loungessa ja matkaa taitettiin ikimuistoisesti helikopterin avulla! Myöskin tulevasta syksystä näyttäisi olevan tulossa vauhdikas ja työn alla on useita mielenkiintoisia kiinteistöjä.

5.7.2019

Aveonilla työntäyteinen kevät ja alkukesä

Toimimme neuvonantajana useammassa Jyväskylän ja Kuopion alueella kesä-heinäkuun vaihteessa toteutuneessa kiinteistökaupassa. Erityisesti Trevian Suomi Kiinteistöt I Erikoissijoitusrahaston ostama Jyväskylän Matkakeskus oli mieleenpainuva onnistuminen ja kauppa sai osakseen myös mediahuomiota. Modernissa ja laadukkaasti vuonna 2002 rakennetussa Matkakeskuksessa toimii juna- ja linja-autoliikenteen yhteisterminaali, joten rakennuksen saavutettavuus on huippuluokkaa. Arkkitehtonisesti vaikuttavan rakennuksen bruttoala on 4 722 m2, vuokrattava pinta-ala on 2 641 m2 ja se on vuokrattu useille vuokralaisille. Lisätietoja täältä.

 

 

 

 

 

13.5.2019

Aveon neuvonantajana Itä-Suomen kiinteistökaupoissa

Aveon Advisors Oy toimi neuvonantajana Itä-Suomen alueella toteutetuissa kiinteistökaupoissa, jossa kauppias Matti ja Olli Naumasen kaksi päivittäistavarakaupan kiinteistöä ja liiketilaa Joensuussa sekä Savonlinnassa siirtyivät Elite Finland Value Added Fund II Ky:lle.

Naumaset valitsivat Aveonin neuvonantajakseen suosituksen perusteella.

“Yhteistyö Aveonin kanssa sujui erinomaisesti. Heillä oli hyvä näkemys markkinatilanteesta ja potentiaalisista sijoittajatahoista sekä kokemus prosessin läpiviennistä. Yhteistyömme oli kaikin puolin sujuvaa ja asetettujen tavoitteiden mukaista”, Matti Naumanen kiittelee.

22.3.2019

Aveon neuvonantajana Kuopion merkittävässä uudishankkeessa

Olimme mukana Rakennusliike Laptin ja Elite Alfred Berg Vuokratuotto Erikoissijoitusrahaston välisessä Kuopion Portin A-vaiheen liike- ja toimistotilojen kaupassa. Lisätietoja täältä.

 

 

 

 

Tammikuun 2019 tapahtumia:

Aveon Advisors mukana neuvonantajana useassa kiinteistöjärjestelyssä Keski- ja Itä-Suomen alueella. Toivotamme samalla asiakkaillemme vauhdikasta ja menestyksekästä alkanutta vuotta!