Ajankohtaista

21.11.2019

Aveon kasvutarina huomioitu päivän Keskisuomalaisessa

Kahden Markon yritys tähyää kasvukeskuksiin – jyväskyläläinen kiinteistökauppojen neuvonantaja on kasvanut nopeasti Jyväskylässä ja Kuopiossa. Lue koko juttu Aveonin LinkedIn-sivulta.

 

 

 

 

 

 

 

29.10.2019

Aveon Elite-rahaston neuvonantajana

Toimimme neuvonantajana kaupassa, jossa K-Rauta Tourutornin kiinteistö myytiin paikallisille sijoittajille Jyväskylässä. Aveonin toimeksiantajana toiminut Elite Alfred Bergin rahasto (Elite Kiinteistökehitysrahasto I Ky) omisti kiinteistön neljä vuotta. Jyväskyläläisen Finanssineliö Oy:n neljä omistajaa ostivat 7.100 m2 rakennuksen ja yli 1,7 hehtaarin tontin. Kiinteistöllä on rakennusoikeutta jäljellä n. 7.000 k-m2 ja ostajat näkevät hyvällä paikalla sijaitsevan tontin tulevaisuuden kehityskohteena. Linkki Aveonin LinkedIn-sivulla olevaan Keskisuomalaisen uutiseen.

 

 

 

 

 

21.10.2019

Aveon mukana juuri ilmestyneessä Yrityksiin-lehdessä

Jutussa taustoitamme Aveonin roolia kiinteistöneuvonantajana ja arvioimme kiinteistömarkkinan tulevaa kehitystä. Tässä linkki Aveonin LinkedIn-sivullakin olevaan juttuun.

 

 

 

 

 

 

19.9.2019

Elite Alfred Berg lisää omistustaan Laptin Kuopion Portti -hankkeessa

Aveon toimi myyntineuvonantajana myös toisessa Kuopion Portti -hankkeen kaupassa, jossa Rakennusliike Lapti möi Kuopion Portin pysäköintitalosta liki 90 pros. osuuden (486 pysäköintipaikkaa) Elite Alfred Berg Vuokratuotto Erikoissijoitusrahastolle. Rahasto sopi maaliskuussa 2019 Kuopion Portin ensimmäisen vaiheen liike- ja toimistokokonaisuuden ostamisesta Laptilta.

-Kuopion Portista tulee valmistuessaan helmikuussa 2020 Vuokratuotto-rahaston suurin sijoituskohde, Elite Alfred Bergin kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola sanoo.

 

 

 

 

28.8.2019

Aveon neuvonantajana Trevianin tehdessä ensimmäisen sijoituksen Kuopioon

Toimimme YIT Suomen taloudellisena neuvonantajana kaupassa, jossa Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I hankki 26.8.2019 tehdyllä kaupalla KOY Kuopion Kauppapaikka Herman II:n Leväsen kaupunginosassa. Vuonna 2012 valmistunut kiinteistö sijaitsee 5 km Kuopion keskustasta etelään, valtatie 9:n vieressä alueella, jolle on sijoittunut useita paljon tilaa vaativia kaupan yksiköitä. Rakennuksessa on 12.689 m2 modernia vuokrattavaa pinta-alaa ja vuokralaisia on yhteensä 25. Lisätietoja täältä.

 

 

 

18.8.2019

Takana vauhdikas kesä ja tulossa mielenkiintoinen syksy!

Aveonilaisten kesä sujui vauhdikkaissa merkeissä ja nautimme yhdessä asiakkaidemme kanssa Neste Rallin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Seurasimme rallia Moksin erikoiskokeen VIP-alueella sekä Flying Finn Loungessa ja matkaa taitettiin ikimuistoisesti helikopterin avulla! Myöskin tulevasta syksystä näyttäisi olevan tulossa vauhdikas ja työn alla on useita mielenkiintoisia kiinteistöjä.

5.7.2019

Aveonilla työntäyteinen kevät ja alkukesä

Toimimme neuvonantajana useammassa Jyväskylän ja Kuopion alueella kesä-heinäkuun vaihteessa toteutuneessa kiinteistökaupassa. Erityisesti Trevian Suomi Kiinteistöt I Erikoissijoitusrahaston ostama Jyväskylän Matkakeskus oli mieleenpainuva onnistuminen ja kauppa sai osakseen myös mediahuomiota. Modernissa ja laadukkaasti vuonna 2002 rakennetussa Matkakeskuksessa toimii juna- ja linja-autoliikenteen yhteisterminaali, joten rakennuksen saavutettavuus on huippuluokkaa. Arkkitehtonisesti vaikuttavan rakennuksen bruttoala on 4 722 m2, vuokrattava pinta-ala on 2 641 m2 ja se on vuokrattu useille vuokralaisille. Lisätietoja täältä.

 

 

 

 

 

13.5.2019

Aveon neuvonantajana Itä-Suomen kiinteistökaupoissa

Aveon Advisors Oy toimi neuvonantajana Itä-Suomen alueella toteutetuissa kiinteistökaupoissa, jossa kauppias Matti ja Olli Naumasen kaksi päivittäistavarakaupan kiinteistöä ja liiketilaa Joensuussa sekä Savonlinnassa siirtyivät Elite Finland Value Added Fund II Ky:lle.

Naumaset valitsivat Aveonin neuvonantajakseen suosituksen perusteella.

“Yhteistyö Aveonin kanssa sujui erinomaisesti. Heillä oli hyvä näkemys markkinatilanteesta ja potentiaalisista sijoittajatahoista sekä kokemus prosessin läpiviennistä. Yhteistyömme oli kaikin puolin sujuvaa ja asetettujen tavoitteiden mukaista”, Matti Naumanen kiittelee.

22.3.2019

Aveon neuvonantajana Kuopion merkittävässä uudishankkeessa

Olimme mukana Rakennusliike Laptin ja Elite Alfred Berg Vuokratuotto Erikoissijoitusrahaston välisessä Kuopion Portin A-vaiheen liike- ja toimistotilojen kaupassa. Lisätietoja täältä.

 

 

 

 

Tammikuun 2019 tapahtumia:

Aveon Advisors mukana neuvonantajana useassa kiinteistöjärjestelyssä Keski- ja Itä-Suomen alueella. Toivotamme samalla asiakkaillemme vauhdikasta ja menestyksekästä alkanutta vuotta!